Hi! 

Ik ben Linsey

Vanaf jongs af aan zit ik al in de evenementen.
Mijn moeder was begonnen met werken in de evenementen toen ik 7 jaar was. Het duurde niet lang voordat ik haar ging helpen met werkzaamheden die zij thuis af moest ronden. Tot mijn eigen verbazing vond ik het ook oprecht leuk om te doen.

In 2014 ronde ik mijn middelbare school af en werd ik door mijn moeder gebeld dat ik 2,5 week lang samen met haar zou gaan werken op Defqon.1 Festival in Biddinghuizen. Ik was toen 15 jaar. Samen met haar heb ik de volledige opbouw en showdagen gewerkt op het productiekantoor. In de maanden daarna heb ik onder andere ook nog gewerkt als leidinggevende bij de VIP/ gastenlijst (accreditatie manager) van vrijwel alle binnenlandse Q-Dance evenementen. Later werd ik ook nog gevraagd om producties te draaien op onder andere Mysteryland (opdrachtgever ID&T) en om de gastenlijst te draaien van onder andere Sensation en AMF.

Hier was nog niet het moment dat ik mijn passie had gevonden en ik wist ook niet zo goed welke vervolgopleiding ik wilde doen. Ik begon de studie Paardenhouderij management- en sport op het mbo met de droom om mijn eigen manege op te richten. Aan het eind van deze studie (mijn diploma wel behaald) was ik hiervan afgestapt en besefte ik dat het niks voor mij was. Na lang nadenken over wat ik voor vervolgstudie zou gaan doen kwam ik uit op Leraar Engels op het HBO. Maar na een paar maanden kwam ik erachter dat dit niks voor mij was en ik besloot toen een tussenjaar te nemen. In dit tussenjaar was ik weer werkzaam op Defqon.1 als productie assistente (2018). Tijdens de laatste showdag hadden wij de mogelijkheid om de eindshow te bekijken. Dit was het moment. Er stonden 60.000 bezoekers uitgestrekt voor mij, te kijken naar de show en zij bewogen als één eenheid. Het maakte mij zo blij dat ik al die bezoekers zag genieten, wetende dat ik daar onderdeel van ben geweest. Mijn passie was geboren.

Thuis teruggekomen van Defqon.1 ging ik opzoek naar evenementen opleidingen, want je kan zoveel connecties hebben als je maar wil, maar een papiertje hebben vond ik erg belangrijk. Ik startte de opleiding International Hospitality & Event Management aan het EuroCollege Amsterdam.

In januari 2023 heb ik mijn studie International Event Management afgerond en heb ik mijn diploma in bezit. De volgende uitdaging strekte zich uit, wat ga ik godsnaam doen met mijn leven, wat wil ik? Tijdens mijn studie heb ik de droom gevormd dat ik mijn eigen evenementenbedrijf op wilde zetten en later evenementen en festivals wil gaan organiseren. Na erover nagedacht te hebben had ik besloten de sprong in het diepe te maken en een afspraak te maken bij de KVK om mijn bedrijf te starten.  

Naast al mijn werkervaring vind ik het leuk om te zingen en om gezellig een drankje te doen met vrienden.